fbpx

A cégvezetők nem kedvelik a munkaidőnyilvántartást!

„értelmetlen plusz”, „adminisztratív teher”, „időrabló feladat”

 A munkaidőnyilvántartás NEM csak egy kötelező adminisztráció, hanem a cég fejlődésének az alapja! Egy jól működő, növekvő cégben a vezetők pontosan tudják: ki, mikor, hol mit csinál, szervezetten osztják ki a szabadságokat és precízen számolják el a túlórákat!

A munkaidőnyilvántartás módjai e-book segítségével Ön is fejlesztheti ezeket!

Összeszedtük

a legfontosabb szempontokat,

a lehetséges alternatívákat

egy hasznos összeállításban, amelynek a

Munkaidőnyilvántartás módjai

címet adtuk!

Összeszedtük

a legfontosabb szempontokat,

a lehetséges alternatívákat

egy hasznos összeállításban, amelynek a

Munkaidőnyilvántartás módjai

címet adtuk!

A tanulmány segítségével Ön csak nyerhet, hiszen spórolni fog…

}

Időt

A cégek havi szinten 2-3 órát foglalkoznak a munkaidőnyilvántartással, amit ráadásul kidobott időnek ítélnek a legtöbben! Megmutatjuk Önnek, hogyan csökkentse le ezt az időt néhány percre (akkor is ha sokan dolgoznak a cégében).

Pénzt

Vannak ingyenes megoldások, de azok időigényesek és még számos hátrányuk van ezen túl! De mutatunk olyan megoldást, amelynek a segítségével Ön jobban átlátja a munkatársak munkaidejét, optimálisabban tudja kiosztani a feladatokat!

Emberi erőforrást

Ismerje meg tanulmányunkból, hogyan érzik magukat a munkatársak, ha megfigyelik őket és miért van ez rossz hatással a munkamorálra és a csapatra – ajánlunk olyan módszereket, amelyeket munkatársai is örömmel használnak majd!
Kiváló, olvasmányos és valóban nagyon hasznos tanulmány a Munkaidőnyilvántartás módjai!

2  extra okunk is van, hogy most letöltse

DÍJMENTESEN!

Ajándék #1:

Mert az összes módszeren felül megmutatunk Önnek egy egyedülálló megoldást, amellyel nagyon könnyen kezelheti a munkatársak munkaidejét és valóban hasznos lehet az Ön számára is!

Bemutatjuk Önnek egy 10 részes videós, levélsorozatban, a legfontosabb problémákat és a lehető legtökéletesebb megoldást!

Ajándék #2:

Átfogó felmérést készítettünk a vállalati vezetőkkel a munkaidőnyilvántartással kapcsolatos véleményükről.

Ha most jelentkezik erre az ingyenes tanulmányra, akkor ezen felül elküldjük Önnek a kérdőív értékelését, hogy tájékoztassák Önt más vállalkozók megoldásairól és az iparág általános helyzetéről.