fbpx

A havi munkaidő nyilvántartás kötelező minden cég számára, akik munkavállalót foglalkoztatnak. Ez elkészíthető sokféle módon, hiszen formai követelménye nincsen – azonban nem mindegy, hogy mikor készül és mit tartalmaz.

A munkaidő nyilvántartás készítésének tökéletes menete

Az ideális megoldás az, ha a munkavállaló beérkezésekor rögzítésre kerül az érkezés időpontja. Ez a készenlét kezdete, ami jellemzően a jelenléti íven szerepel. Amikor a munkavállaló átöltözött, megkávézott, köszönt mindenkinek és elvégezte azon dolgait, amelyek nem a munkához köthetők, akkor rögzítésre kerül a munka megkezdésének tényleges időpontja.

Az ebédszünetkor, illetve a kisebb szüneteknél rögzíti a munkavállaló a szünet kezdetének és végének az időpontját, majd a nap végén a távozás előtt a munka befejezésének időpontját, a munkahely elhagyásakor pedig a távozás időpontját.

Valljuk be: ez szinte lehetetlen. Vagy olyan alkalmazott kell hozzá, aki ezt pontosan, precízen végzi – vagy olyan szoftver, ami kis túlzással még a mosdóba is elkíséri. Az előző ritka eset, az utóbbi pedig több szempontból sem szerencsés.

Hibátlan munkaidő nyilvántartás kémkedés nélkül?

Az OfficeControl nemcsak lekezeli a havi munkaidő nyilvántartás teljes folyamatát, de mindezt úgy végzi el, hogy korrekt adatok kerüljenek rögzítésre és a visszaélésnek a gyanúja se merüljön fel. Fantasztikus újítása a rendszernek, hogy nemcsak kényelmes a használata a munkavállalók számára, de a vezető a legkisebb időráfordítással, a legnagyobb kontrollt tudja gyakorolni. Az aktuális munkafolyamat és a dolgozó kényelme szerint háromféle regisztrációs mód közül lehet választani, akár blokkolásonként és a munkáltató döntése szerint, többféle ellenőrzési móddal egészülhet ki a munkaidő regisztrációja. Közös előny, hogy mindegyik felületen a szabadság kérését és az üzenetek kezelését is elvégezhetik.

Ismerje meg az OfficeControl által kínál előnyöket a havi munkaidő nyilvántartás elkészítésében -> Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson ide és lépjünk kapcsolatba.

Kattintson ide, vagy a Munkaidő nyilvántartás módjai menüpontra és iratkozzon fel díjmentes tanulmányunkért. Cserébe megmutatjuk Önnek, hogy miért az OfficeControl a legjobb megoldás, ha professzionális munkaidővel kapcsolatos nyilvántartás vezetés, szabadság- és műszakkezelés a cél.