fbpx

Köszönjük érdeklődését – továbbítottuk üzenetét kollégánknak!

A 4 legfontosabb funkció,

AMI MIATT AZ OFFICECONTROL A CÉGVEZETŐK LEGJOBB BARÁTJA

Felhőből és belső hálózatról is

Működtetése praktikus, az egyedi igényekhez mérten. Nagyvállalatoknak extra biztonságos belső rendszerként, kkv-knak költséghatékony felhő alapon is használható.

Mentés

Mentés

Automatizált szabadságkérés és jóváhagyás

A szabadságok kezelése mostantól egyszerű és átlátható. Nem igényel papír alapú kérvényezést vagy manuális Excel nyilvántartást. Ráadásul a betegszabadságokat is hatékonyan kezeli.

Mentés

Mentés

Testreszabható jelenlétiívek és riportok

Jelenléti ívek, különböző munkarendek és műszakok kezelése, szabadnapok és hiányzások megtekintése. Az automatizált folyamatoknak köszönhetően az illetékes a megfelelő időben, a kívánt formátumban e-mailen megkapja a jelentéseket.

Mentés

Teljes munkaidő és beléptetés menedzsment

Az OfficeControl mindenre figyel. Dolgozói érkezés, távozás, távollét? Nem probléma. Nyilvántartja a ledolgozott munkaórákat, a ki- és bejelentkezéseket, a beosztásokat és a túlórákat egyaránt.Mentés

Mentés

Mi a teendője, ha szeretné kipróbálni a rendszert?

  1. Töltse ki az űrlapot. Különösen figyeljen az e-mail cím helyességére.
  2. Az adatok megadása után hozzáférhet az OfficeControl DEMO oldalához, ahol előre beállított felület és minták segítségével a rendszer összes funkciójával megismerkedhet. Nyugodtan elállíthat bármit, az előre beállított demo adatok óránként visszaállnak automatikusan.
  3. Amennyiben az előre beállított demo felület megismerése után, még behatóbban szeretne ismerkedni a rendszerrel, lehetősége van igénybe venni a 30 napos, ingyenes próbát. Ekkor Ön olyan teljes értékű felületet kap, amihez más nem fér hozzá, a saját adataival, beállításaival kedvére testre szabhatja és kipróbálhatja a rendszert. Fontos! Ez a tesztelés több időt igényel, mert a teljes kipróbálhatóság miatt nincsenek előre mintaadatok feltöltve. Üres felületet kap, így minden beállítást, testreszabást kipróbálhat. A 30 napos próba lehetőséget a publikus demo felületen vagy a kapcsolat menüben igényelheti.

Kérem adja meg azt a telefonszámot, amelyen elérjük