fbpx

A munkaidő nyilvántartás Excel táblában is megoldható, sőt az interneten számtalan minta, kitölthető sablon kering a megfelelő keresésre, de honnan tudhatja, hogy ezek valóban helytálló minták?

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy szabadság nyilvántartást hogyan érdemes (egyáltalán érdemes-e) táblázatkezelőben vezetni. Őszinték leszünk, nagyon kis cégeknél ez költséghatékony megoldás lehet, különösen, ha a táblázatkezelő szoftverből is ingyenest választ, mint például a Google Sheets nevű táblázatkezelőjét, vagy az OpenOffice Calc nevű hasonló szoftverét.

A legfontosabb, hogyha a munkaidő nyilvántartás excel táblázatban az látja, hogy érkezés és távozás ideje és nincsen benne a munkakezdésére és befejezésére vonatkozó cella, akkor ez a sablon nem megfelelő az Ön számára. Használatával azt kockáztatja, hogy munkaügyi bírságot kaphat egy komolyabb ellenőrzés során.

A munkaidő nyilvántartás excel táblázatban is vezethető, hiszen nem tiltja semmi ezt a formátumot, ha Ön figyel a megfelelő tartalomra. Azonban felhívjuk figyelmét, hogy míg 1-5 munkavállaló esetén működhet ez a megoldás egy jól összeállított táblázattal, több munkatársnál már komoly problémát okozhat az átláthatóság és rengeteg időt vihet el – felesleges adminisztrációra. A megfelelő szoftverek, mint például az OfficeControl nem csak kényelmi szempontból hasznosak Önnek, hanem mert rengeteg időt spórolhat a segítségükkel.

Az OfficeControl a legjobb megoldás

Érdemes megfontolnia egy olyan eszközt, amely valóban naprakész, minden percben Önért dolgozik, nem szükséges állandóan felügyelni. Az OfficeControl bevezetése nagyon könnyű lehet a munkatársak számára is. Mobil alkalmazásként és asztali gépen is tökéletesen működő, valós időben dolgozó szoftver, amelyben minden egy helyen van: munkaidőnyilvántartás, szabadságkezelés, jelenléti ív, műszakok beosztása és így tovább.

Funkciókban gazdag megoldás, kifinomultabb és összetettebb működéssel, mintha a munkaidő nyilvántartás Excel segítésével kerülne rögzítésre.

Ismerje meg az OfficeControlt előnyeit!
Ha felkeltettük érdeklődését, kattintson ide és lépjünk kapcsolatba.