fbpx

Hogyan kezelhető hatékonyan a home office egy cég életében?

Lehetséges a munkaidő nyilvántartása a munkaidő menedzsment, a szabadságkezelés és a bérszámfejtés előkészítése a home officeban dolgozó munkatársak esetében is?

Legyen szó alkalmi otthoni munkavégzésről, távmunkáról vagy irodában/telephelyen végzett munkáról, amennyiben a cégének van alkalmazottja a bérszámfejtéssel kapcsolatos munkaidőnyilvántartás kötelező, de ezen felül nagyon hasznos is. Hiszen cége a statisztikák és a rendelkezésre álló információk alapján tud ellenőrizni, fejleszteni, bővíteni vagy éppen szabadságokat, műszakokat, ügyeleti időket kezelni.

Az OfficeControl rutinból lekezeli, ami kötelező, de ennél sokkat többet nyújt, kényelmesebbé teszi az életét. Gördülékenyen és átláthatóan megoldja a cég teljes munkaidő menedzsmentjét, egyszerűvé teszi az ellenőrzést. Leveszi a terhet a válláról. Kezeli a home office-t, a túlórákat, a betegségeket, a szabadságokat, jelenléti íveket, ellenőrzött vagy választás szerint automatikus blokkolást biztosít többféle eszközről.

Az OfficeControl egy teljes funkcionalitású munkaidő nyilvántartó rendszer – home office modullal

Miért érdemes megfontolnia

az OfficeControl használatát,

ha cégében is van lehetőség

otthoni munkavégzésre?

Miért érdemes megfontolnia

az OfficeControl használatát,

ha cégében is van lehetőség

otthoni munkavégzésre?

Ismerje meg az OfficeControl előnyeit

Home Office modul

Rendszerünk támogatja az eseti jelleggel vagy állandó távmunkában otthonról dolgozó munkatársak felügyeletét és a munkavégzésükkel kapcsolatos jelentéseket. Az igénylés/jóváhagyás funkcióval és a beállítható home office kerettel, átlátható és kontrollálható az otthoni munkavégzés.

Beblokkolás - mobil appal

Mobil alkalmazással (Android és iOS) vagy webfelületen könnyen be tudnak jelentkezni a munkaidő elején és kijelentkezni annak végén. A mobil app még a felhasználó földrajzi helyzetét is el tudja tárolni – igény esetén.

Szinkronizálás vállalati naptárral

A szabadságokat és a home offce munkavégzést szinkronizálhatja a vállalati naptárral – így átlátható, hogy ki, mikor, hol végzi a munkáját.

Szabadságkérvényezés

Munkatársai a felületen keresztül kérvényezhetik szabadságukat, melyet a vezető könnyedén tud jóváhagyni, esetleg elutasítani – átlátva az ütközéseket, más munkatársaknak ígért szabadságokat. Minden automatikusan, online felületen történik, amelyet az e-mail értesítések még átláthatóbbá tesznek.

NAV kompatibilis jelenléti ív

A be- és kijelentkezések alapján rendszerünk néhány kattintással vagy igény esetén automatikus küldéssel elkészíti minden munkatárs jelenléti ívét, melyet máris iktathat a bérszámfejtéshez szükséges anyagok közé.

 

Minden eszközről

Az OfficeControl webfelülete minden eszközön és operációs rendszeren hibátlanul működik, ez nem lehet technikai akadálya a programunk működtetésének. Az alkalmazás áruházakból a mobiltelefonra is letölthető az Android és iOS app.

Szabadság nyilvántartás Excel segítségével

Munkaidő nyilvántartás Excel segítségével is vezethető?

A munkaidő nyilvántartás excel táblázatban is vezethető, hiszen nem tiltja semmi ezt a formátumot, ha Ön figyel a megfelelő tartalomra.

Azt tanácsoljuk: alaposan nézzen szét a megfelelő sablonért a neten. A legfontosabb, hogyha a munkaidő nyilvántartás excel táblázatban az látja, hogy érkezés és távozás ideje és nincsen benne a munkakezdésére és befejezésére vonatkozó cella, akkor ez a sablon nem megfelelő az Ön számára. Használatával azt kockáztatja, hogy munkaügyi bírságot kaphat egy komolyabb ellenőrzés során.

Azonban felhívjuk figyelmét, hogy míg 1-5 munkavállaló esetén működhet ez a megoldás egy jól összeállított táblázattal, több munkatársnál már komoly problémát okozhat az átláthatóság és rengeteg időt vihet el – felesleges adminisztrációra. A megfelelő szoftverek, mint például az OfficeControl nem csak kényelmi szempontból hasznosak Önnek, hanem mert rengeteg időt spórolhat a segítségükkel.

 

Felkeltettük érdeklődését?

DÖNTSÖN!

Kipróbálom a DEMO rendszert

Tesztelje demo verziónkat, amely teljes értékű, így ki tudja próbálni nagyszerű előnyeinket.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi jelentkezési űrlapon keresztül és visszahívjuk.

Találkozás mentes, Covid-19 kompatibilis ügymenet!

 Az alkalmazás bemutatásához, kérdések megválaszolásához nem szükséges személyesen találkoznunk – telefonon és online eszközök segítségével tökéletesen be tudjuk Önt tanítani a használatra és minden kérdésére választ adunk.

Kérem adja meg azt a telefonszámot, amelyen elérjük

Adatvédelmi tájékoztató